Digitalni tisk

Prednosti digitalnega laserskega tiska so izredno hitra izdelava, cenejši tisk manjših in srednjih količin, nima stroškov priprave ter možen je tisk variabilne (spremenljive) vsebine.

Digitalni laserski ali velikoformatni EKO solventni tisk

se nanaša na metode za tiskanje iz digitalnega na sliko, neposredno na različne medije. Če vzamemo za primerjavo digitalni laserski tisk in klasičen offset tisk, ugotovimo da ima digitalni laserski tisk večji strošek na stran, v primerjavi s klasičnim offset tiskom. Digitalni laserski tisk je dosegel točko, kjer resno konkurira offset tehnologiji tiskanja.

Druga vrsta digitalnega tiska, ki ga nudimo v podjetju pa je velikoformatni digitalni tisk. Ta se nanaša na tisk večjih reklamnih vsebin. Velikoformatni digitalni tiskalnik uporablja ECO-SOL barve, prijazne okolju, ki imajo zelo dobro UV obstojnost. S to tehniko tiska izdelujemo najrazličnejše tiskovine, visokih kakovosti.

Velikoformatni tisk se uporablja za direkten tisk na PVC folijo (za reklamne table, svetlobne table, CAR WRAP), PVC cerade (reklamne cerade, cerade za stojala), tekstilne materiale (zastave, zavese), papir (foto papir, blueback papir).
S pomočjo digitalnega velikoformatnega tiska izdelujemo fototapete (stenske foto tapete, kuhinjske foto tapete) in pa nalepke različnih oblik (etikete, 3D nalepke, ipd.)

Galerija naših izdelkov